Kiss és Társai

Ügyvédi Iroda

Elérhetőség

(+36-1) 209-2442

knlawyers@knlawyers.hu

IMAG1618
Elérhetőségek

E-mail: knlawyers@knlawyers.hu
Telefon: +36 1 209 2442
Telefax: +36 1 279 1015

Képzettség

• Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar (politológus 2016)
• Károli Gáspár Református Egyetem Állam– és Jogtudományi Kar (jogi asszisztens 2016)

Nyelvtudás

Magyar
Angol

Bereczky Anita
jogi asszisztens – titkárságvezető

Az iroda működtetésével kapcsolatos operatív adminisztrációs, titkársági és jogi asszisztensi teendőket, feladatokat látja el.

Feladatkörébe tartozik a cégdokumentációk, okiratok (pl. adásvételi – ajándékozási – bérleti – jelzálogjog szerződések, végrendeletek, házassági vagy élettársi vagyonjogi megállapodások, egyéb szerződések), beadványok szerkesztése – előkészítése; társasházakkal való kapcsolattartás – ügyintézés – társasházi megbízások teljesítése; kintlévőség kezelés; hivatalos levelek megírása; számlák-pénzügyek kezelése; a kollégák munkájának segítése; külső ügyintézés.

Kimagasló precizitása és felelősségteljes munkavégzése az irodai, illetve titkársági ügyvitel gördülékeny működésének záloga immáron két és fél éve.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán folytatja végzős tanulmányait politológia szakon that site.
Az irodában eltöltött két és félévnyi munkatapasztalat után megkezdte jogi tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetem Állam– és Jogtudományi Karán azzal a céllal, hogy az eddig megszerzett tudást biztos alapokra helyezze, és az egyetem befejezését követően másoddiplomával ügyvédjelöltként folytassa tevékenységét.

.