Kiss és Társai

Ügyvédi Iroda

Elérhetőség

(+36-1) 209-2442

knlawyers@knlawyers.hu

Irodánk 1986 júniusában kezdte meg működését a gazdasági jog területén. Büszkék vagyunk arra, hogy az ebben az időben, közreműködésünkkel létrejött gazdasági társaságok közül ma is sok cég van jelen a gazdasági élet számos területén, ekként pedig mind a mai napig ügyfélkörünkben üdvözölhetjük Őket, mely fontos visszajelzés számunkra munkánk minőségét tekintve.

A politikai, gazdasági és társadalmi változások természetesen Irodánkat, annak tevékenységét sem hagyták érintetlenül. Ezen változásokra, és az elmúlt évek szakmai tapasztalatai alapján ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva bővítettük praxisunkat, állandó megbízásaink annak köszönhetőek, hogy gyors, naprakész, megbízható és személyre szabott jogi megoldásokat nyújtunk ügyfeleink problémáira.

Fontosnak tartjuk az ügyfél-ügyvéd közötti együttműködésen alapuló bizalmat, mint az ügyvédi hivatás gyakorlásának egyik alapfeltételét. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink többsége továbbra is személyes ajánlások alapján választ bennünket. Ügyfeleink Irodánk iránti hűsége, és a pályán eltöltött, sikerekben és eredményekben gazdag 31 évnyi szakmai tapasztalat megítélésünk szerint a legékesebb bizonyítékai az Irodánkat jellemző pontos, precíz szolgáltatás-nyújtásnak, szakmai hozzáértésünknek, ügyfél-centrikus szemléletmódunknak.